افشین حبیبزاده اظهار کرد: اگرچه اعطای مجوز طبقات بیشتر باعث
سودآوری برای شهرداری میشود، اما بهای گزافی دارد. سکونت جدید باید بر اساس طرح تفصیلی باشد. هرچه تراکم بیشتر شود نیاز به حمل و نقل شهری بیشتر میشود و بالطبع حجم ترافیک از ظرفیت معابر فراتر میرود که میتواند پیامدهای منفی زیادی برای کیفیت زندگی در تهران به دنبال داشته باشد.
وی با تاکید بر ضرورت پیشگیری از نابودی باغات توسط مدیریت شهری گفت: شهرداری باید خود را پایبند به ملاحظات زیستمحیطی در اعطای مجوز ساخت و سازها بداند؛ دامنه کوهها جای ساخت وساز نیست و باید با ساختوسازغیرمجاز برخورد شود.
حبیبزاده با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر باید به سمت مردم محوری حرکت کنند، گفت: صاحب اصلی شهر مردم هستند و خدمات شورا باید در راستای نیاز آنها باشد.
وی با بیان اینکه کارگاههای پروژههای نیمه تمام که در شهر پراکنده هستند و باعث سلب آرامش مردم میشوند، باید مدیریت شوند، بر لزوم توجه به پروژههای کوچکمقیاس اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه توجه به پروژههای عمرانی و نگهداری از سازههای شهری در پایتخت لازم است، اما به عقیده من یکی از مهمترین مسائل توجه به ظرفیت پیادهروهای تهران است. شورای پنجم ساخت پیاده روها را آغاز کرد اما این تازه گامهای ابتدایی این پروژه است و نیاز به توسعه دارد.