خلاصه گفتوگو
هر هفته بین 4 تا 5 زلزله خفیف کمتر از 4ریشتر در تهران اتفاق میافتد، هر زمان احتمال دهیم زلزلههای خفیف مقدمه زلزلهبزرگ است همان لحظه اعلام عمومی میکنیم.
به طور مرتب رفتار گسلها را رصد میکنیم فعلا مشکلی نیست، اگر رفتار غیرطبیعی ببینیم بلافاصله به مراکز مسول امدادونجات خواهیم گفت.
تجربه جهانی میگوید 60درصد زیرآوارماندهها در دو ساعت اول فوت میکنند در این چندساعت باید مثل ژاپن از امداد مردمی استفاده کرد.
در زلزله تبریز عمده امدادرسانیها از خود مردم منطقه بودند.
بیشاز نیمی از بیمارستانهای تهران مقاوم نیستند.
در تهران برای تجهیز یک بیمارستان صحرایی 15هزار آمبولانس نیاز است که نه توان تامین این تعداد راننده و نه جای پارک آنها را داریم.
مقررات ساختوساز در طرح تفصیلی با موقعیت گسلهای تهران هماهنگ نیست و از ما هنگام تدوین این طرح نظرخواهی نشد.
4خط اصلی گسل از زیر مناطق 1، 2، 5 و 22 عبور میکند.
بچههای شریف سیستمی پیشنهاد کردهاند که هشدار وقوع زلزله را به تلویزیونها اعلام میکند حتی اگر خاموش باشند.
گفتوگو از: فرید قدیری، بهشاد بهرامی
سردار عزیزا... رجبزاده مسوول سازمانی مستقر در غربیترین نقطه تهران است که در آنجا مجموعهای از تجهیزات برای پایش 24ساعته گسلهای شهر تهران و ثبت تکتک زلزلههای خفیف، وجود دارد و در عین حال، مسوولیت اصلی مدیریت بحران هنگام وقوع زلزله در پایتخت نیز به این سازمان سپرده شده است.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران از بیان اینکه «پایتخت واقعا تا چه اندازه آمادگی پذیرش زمین لرزه بالای 7ریشتر –زلزلهبزرگ قابلانتظار را دارد»، خودداری میکند و این پرسش را به حادثه آذربایجان که ابعاد و مقیاس جمعیت مناطق زلزلهزده در آنجا فوقالعاده کوچکتر از کلانشهر تهران است، منحرف میکند و در نهایت اینگونه پاسخ میدهد: «برای تجهیز یکی از چندین بیمارستان صحرایی مخصوص زلزله در تهران 15 هزار آمبولانس نیاز داریم که شاید در خرید آمبولانسها مشکلی نباشد، اما برای این تعداد، 15 هزار راننده و منطقهای وسیع برای پارکینگ این خودروها لازم است. این تنها یک مورد از صدها امکاناتی است که به این راحتی قابل تامین نیست.»
سردار با این اعتقاد که «زلزلهتهران را فقط باید از طریق هشدار در حد حتی چندثانیه قبل از وقوع، مدیریت کرد»، میگوید: مذاکره طولانیمدتی را با ژاپنیها برای خرید سامانهای که توانست این کشور را از زلزله و سونامی دو سال پیش نجات دهد، شروع کردهایم اما آنها مبالغ سنگینی برای این مبادله طلب دارند که از توان شهرداریتهران خارج است. به همین خاطر اخیرا برای خرید سیستمی که توسط یکی از دانشگاههای معتبر کشور برای اعلام هشدارسریع زلزله از طریق رادیو و تلویزیونهای منازل مسکونی اختراع شده، وارد مذاکره شدهایم.
متن گفتوگو با رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران را در زیر بخوانید:
***
اولین سوالی که به ذهن هر فرد مراجعه کننده به ساختمان سازمان مدیریت بحران میرسد جانمایی ساختمان مدیریت بحران در غربیترین نقطه تهران است این در حالی است که در ماههای اخیر بیشتر گسلهای سمت شرق تهران لرزیدهاند و احتمال وقوع زلزله بیشتر در شرق تهران است. در این صورت با توجه به محل قرارگیری سازمان مدیریت بحران اگر زلزلهای اتفاق افتد آیا نیروهای سازمان میتوانند از این نقطه به سایر شهرها کمک کنند؟
قرار نیست که خود ستاد در محل حضور داشته باشد و بخواهد کاری انجام دهد. اینجا مرکز مدیریت و فرماندهی است. علاوه بر این در 22 منطقه شهرداری تهران رییس ستاد هر منطقه شهرداری، شهردار آن منطقه است و نهایتا اقداماتی که در هر منطقه انجام میگیرد توسط شهردار منطقه است که با ستاد بحرانی که حدود 17تا 18 سازمان در آن ستاد مشارکت دارند انجام میشود. بنابراین این سیستم آنها را هدایت میکند؛ یعنی اینجا فقط مرکز هدایت ستادهای بحران مناطق شهرداری است ن
صنعت upvc
,
صنعت شيشه
,
ساخت و ساز
,
نمايشگاهاي داخلي و خارجي
طراحی صندلی با ورق از جنس آلومینیوم به ضخامت 2.5mm با طراحی ساده،زیبا و مقاوم
همواره به نظر میرسد که صرفه جویی حاصل از پنجره های یو پی وی سی تنها به علت پایین بودن ضریب انتقال حرارتی ( u- value) آنها میباشد ، اما موضوعات دیگری..
پنجره های سقفی نوع خاصی از پنجره ها هستند که به جای دیوار بر روی سقف طراحی و نصب می شود در ادامه طراحی هایی از منزل با این نوع از پنجره ها را می بین..
- اگرمطلبی که
یو پی وی سی سنتر
منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
-
شرکت: یو پی وی سی سنتر
-
مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
-
فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
-
تلفن: 03195018095
-
فکس :03195018098
-
آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
-
آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
-
وب سایت:http://www.upvccenter.com