اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

آدرس ثبت برای املاک بی‌سند


انتظار مالکان انبوه‌ ساختمان‌های فاقد سند برای اجرای قانونی که 10 ماه پیش در مجلس تصویب و به دولت –سپس به قوه‌قضائیه- ابلاغ شد، امروز به پایان رسید؛ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای اجرایی کردن قانون «تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی»، یک سامانه اینترنتی راه‌اندازی شده؛ طوری که این سامانه از هم‌اکنون آماده پذیرش درخواست‌ صدور سند مالکیت از سوی متقاضیان است؛ در این سامانه فقط درخواست افرادی مورد پیگیری قرار می‌گیرد که بتوانند با واردکردن مدارک معتبر – به سامانه - برای ملک موردنظرشان اثبات کنند که اولا منشا تصرف‌شان قانونی است و دوم اینکه مالک اولیه فوت یا مفقودالاثر شده است. همچنین ملک مورد تقاضا باید در بانک اطلاعاتی سازمان ثبت اسناد دارای سابقه‌ثبتی باشد.مسوولان قضایی حوزه املاک علاوه بر این سه پیش‌شرط، شرایط هشت گانه‌ای را هم تعیین کرده‌اند که در صفحه اول سامانه قبل از آنکه به افراد اجازه ثبت درخواست داده شود، تشریح شده است.در قالب این شرایط، کسانی که از ماحصل نقل و انتقال ملکی فقط یک نسخه سند عادی – مبایعه‌نامه- نصیبشان شده نیز می‌توانند برای دریافت سند محضری اقدام کنند.خط‌قرمز این قانون «اراضی ملی، موات و اراضی و املاک متعلق به دولت» است که رسیدگی به وضعیت ثبتی آنها از متن قانون جدید مستثنی شده است.
قانون پرطرفدار بازار مسکن 10 ماه پس ‌از تصویب در مجلس از امروز اجرا می‌شود
راه‌اندازی سامانه «املاک بی‌سند»
 مالکان املاک‌فاقد سند برای ثبت درخواست به سامانه sabtemelk.ir مراجعه‌ کنند
 برداشت نادرست از قانون: چراغ‌سبز به تصرف زمین‌های دولتی؟
 اعلام شروط 8گانه برای صدور سند
گروه مسکن- فرید قدیری: یکی از دو قانون مصوب مجلس که از روز تصویب نهایی آنها تاکنون، اهالی بازار مسکن به انتظار اجرایشان نشسته‌اند، سرانجام قابلیت مصرف پیدا کرد.
در حالی که قانون «پیش‌فروش مسکن» با گذشت سال‌ها از ابلاغ آن، هنوز در بایگانی دستگاه‌های مسوول، حفاظت می‌شود، قانون دیگری تحت عنوان «تعیین‌تکلیف املاک فاقدسند» که دیرتر از اولی تصویب شده هم‌اکنون پیش‌روی بازار ملک قرار گرفته است.
قوه‌قضائیه برای جمع‌آوری بازار ملک بی‌سند، از امروز با راه‌اندازی یک سامانه اینترنتی در سازمان ثبت‌ اسناد ‌و املاک کشور، امکان پذیرش درخواست مالکان املاک فاقد سند برای بررسی و صدور حکم نهایی اخذ‌سند را فراهم کرده است.
قانون تعیین‌تکلیف املاک فاقد‌سند دی‌ماه سال گذشته توسط رییس‌مجلس، به دولت و سپس به دستگاه قضا ابلاغ شد و قوه‌قضائیه بعد از دریافت متن قانون اقدام به تنظیم آیین‌نامه اجرایی آن کرد؛ طوری که تیرماه امسال سازمان ثبت‌ اسناد ضوابط اجرای قانون تعیین تکلیف املاک فاقد سند را به ادارات استانی سراسر کشور ابلاغ کرد.
طبق آیین‌نامه این قانون، ادارات ثبت اسناد و املاک در همه شهرها از پذیرش حضوری مالکان فاقد سند و دریافت دستی مدارک منع شده‌اند و برای این منظور موظف به ایجاد سامانه مجازی شده بودند.
طراحی و ایجاد این سامانه سه ماه در سازمان ثبت‌ اسناد زمان برد و ‌اکنون با نشانی www.sabtemelk.ir آماده دریافت تقاضای حقوقی مالکان بی‌سند است.
 بر اساس آنچه در قانون تعیین تکلیف املاک فاقد سند پیش‌بینی شده است: مالکان زمین یا ساختمان‌هایی که منشأ تصرف آنها قانونی است؛ اما سند رسمی محضری برای اثبات مالکیتشان ندارند، می‌توانند نسخه الکترونیکی –اسکن- کلیه اسناد و مدارک در اختیارشان را وارد این سامانه کنند تا هیات حل‌اختلاف در اداره ثبت اسناد هر استان که به همین منظور تشکیل شده است، نسبت به تصمیم‌گیری برای این املاک اقدام کنند.
هر چند تصویب چنین قانونی در مجلس و اجرای آن توسط قوه‌قضائیه، مصیبت قدیمی خرید‌وفروش املاک بدون سند را مرتفع می‌کند؛ اما از آنجا که در آیین‌نامه اجرای این قانون، هیچ‌گونه سقف زمانی برای رسیدگی به پرونده‌های متقاضیان تعیین نشده است، این احتمال وجود دارد که تراکم درخواست‌ها در سامانه مجازی تازه‌ راه‌اندازی شده، کار بررسی درخواست‌ و صدور رای برای مالکان را مشمول مرور زمان کند.
چه ملکی مشمول این قانون می‌شود؟
مطابق ماده یک قانون، پیش‌شرط درخواست صدور سند برای املاک فاقد سند، ارائه مدرکی است که اثبات کند منشأ تصرف فرد متقاضی سند، قانونی است. علاوه بر این، باید اثبات شود که مالک رسمی که ملک را به فرد متقاضی منتقل کرده فوت کرده یا غیرقابل دسترس است.
در صورت داشتن دو پیش‌شرط فوق، سازمان ثبت‌ اسناد و املاک کشور در صفحه اول سامانه اینترنتی ثبت درخواست مالکان فاقد سند، شروط 8گانه‌ای را نیز برای پذیرش درخواست‌ها در نظر گرفته است تا از برداشت‌های نادرست افراد از «قانون صدور سند برای املاک فاقد سند» جلوگیری کند.
طبق آنچه این سازمان زیرمجموعه قوه‌قضائیه اعلام کرده، فقط مالکانی می‌توانند به استناد قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سندرسمی، تقاضای صدور سند مالکیت نمایند که ملک‌شان اولا دارای سابقه ثبتی باشد و دوما یکی از سه ویژگی زیر را داشته باشد:
«اراضی کشاورزی، باغات و ساختمان‌هایی که دارای سابقه ثبت، به نام اشخاص است و متقاضی همه یا قسمتی از آن را به صورت عادی خریداری کرده و موفق به اخذ سند مالکیت نشده است.‌ ‌



موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


ماشین آلاتی که برای ساخت و مونتاژ درب و پنجره های دو جداره UPVC بکار گرفته می شوند عبارتند از : 1- دستگاه برش یک کله و دو کله,2- دستگاه کپی روتور..



گونیاها وسایلی هستند که از آن ها برای عملیات خط کشی، کنترل زوایا، بعضاً اندازه گیری طول و کنترل تعامد تختی و مستقیمی سطوح در کارگاه و آزمایشگاه استف..



تراز وسیله ای است که از آن در حالت عمومی برای کنترل شیب سطوح و در حالت خاص برای کنترل و اندازه گیری پارامترهای هندسی سطوح استفاده می شود.



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5