اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

ژاپن برای تهران هشدار زلزله طراحی می‌کند


آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن –جایکا- به موجب قرارداد همکاری با تهران که از 6 ماه پیش به جریان افتاده و مدت زمان انجام آن 35 ماه تعریف شده است، می‌خواهد امکان هشدار زلزله‌بزرگ را از 2 تا حداکثر 20 ثانیه قبل از وقوع، برای مسوولان پایتخت فراهم کند. گروه ژاپنی فعال در پروژه هشدارسریع زلزله تهران، قصد دارند از فاصله زمانی بین دو موج زلزله –موج p که موج پیشرو محسوب می‌شود و خطر آنچنانی ندارد و موج S که موج مخرب و اصلی به حساب می‌آید- استفاده کرده و با شناسایی موج اول، اخطار آمدن موج دوم را اعلام کنند.
بعد از 2 بار طراحی ناموفق در داخل، راه‌اندازی سیستم «هشدار سریع زلزله» به ژاپنی‌ها سپرده شد
مشارکت ژاپن در طراحی«هشدار زلزله»
 «جایکا» در تدارک برای اخطار زلزله 20 ثانیه قبل
گروه مسکن- بهشاد بهرامی: تجربه ژاپن در «اطلاع لحظه‌ای از وقوع زلزله» که آخرین بار در مارس 2011 مردم این کشور را از آستانه زلزله‌و‌سونامی ویرانگر آگاه کرده بود، قرار است در تهران پیاده‌سازی شود.
پیش‌تر دو نهاد دولتی هر کدام به صورت مستقل در نظر داشتند با اختراع سامانه‌ای که بتواند دقایقی قبل از زلزله‌، علایم اخطاری از خود ساطع کند، زلزله‌بزرگ تهران را پیش‌بینی کنند.
برای این منظور سازمان زمین‌شناسی کشور –وابسته به وزارت صنایع- در سال86 با تعبیه یک دستگاه در کوه‌های توچال تهران انتظار داشت حرکت گسل‌های تهران را پیش از آنکه به زمین‌لرزه در داخل پایتخت منجر شود رهگیری کند. سه سال بعد مرکز تحقیقات مسکن – وابسته به وزارت مسکن- نیز از طراحی سامانه‌ای در مجاورت پارک پردیسان خبر داد و مدعی شد این سامانه قادر است زلزله را 24 ساعت قبل از وقوع، هشدار دهد.
در این سال‌ها زلزله‌بزرگ نه آمده و نه قابل پیش‌بینی بوده که صحت عملکرد این دو دستگاه را مورد آزمون قرار دهد. به همین خاطر سازمان مدیریت بحران شهر تهران صرف‌نظر از راستی‌آزمایی آنچه در داخل کشور برای رهگیری زلزله‌بزرگ ساخته‌شده، همکاری با یک گروه معتبر ژاپنی را شروع کرده که به واسطه آن، قرار است تهران به سامانه هشدار سریع زلزله تجهیز شود. آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن –جایکا- به موجب قرارداد همکاری با تهران که از 6 ماه پیش به جریان افتاده و مدت زمان انجام آن 35 ماه تعریف شده است، می‌خواهد امکان هشدار زلزله‌بزرگ را از 2 تا حداکثر 20 ثانیه قبل از وقوع، برای مسوولان پایتخت فراهم کند.
شبیه این سامانه، در زلزله سال گذشته فوکوشیمای ژاپن، 30 ثانیه قبل از شروع زمین‌لرزه از طریق پیامک به تلفن‌همراه مردم، علامت هشدار ارسال کرده بود.
گروه ژاپنی فعال در پروژه هشدارسریع زلزله تهران، قصد دارند از فاصله زمانی بین دو موج زلزله –موج p که موج پیشرو محسوب می‌شود و خطر آنچنانی ندارد و موج S که موج مخرب و اصلی به حساب می‌آید- استفاده کرده و با شناسایی موج اول، اخطار آمدن موج دوم را اعلام کنند.
فقط به مسوولان اطلاع می دهیم
پس از گذشت شش ماه از حضور اعضای گروه آژانس همکاری بین‌المللی جایکا در سازمان مدیریت بحران تهران برای ارزیابی پروژه سیستم سریع زلزله و توسعه سیستم شتاب نگاری زلزله در سطح شهر تهران اولین نشست تخصصی با حضور نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مهم تهران روز گذشته برگزار شد.
محسن نادی، قائم مقام سازمان مدیریت بحران به عنوان رییس پروژه جایکا از عملیاتی شدن سیستم اطلاعات شدت لرزه‌ای تا پایان سال و آغاز مطالعات سیستم هشدار سریع زلزله در فاصله زمانی 2 تا 20 ثانیه اولیه پس از وقوع زلزع در 29 ماه باقی مانده از زمان پروژه خبر داد و به اعلام کرد: در فاز اول اجرای پروژه در تنها دستگاه‌ها و سازمان‌های حیاتی شهر مثل اداره‌های آب، برق و گاز به این سیستم مجهز خواهند شد تا در صورت وقوع زلزله تمامی شریان‌های حیاتی به صورت اتوماتیک قطع شوند.
نادی، رییس پروژه جایکا اظهار کرد: با توجه به شرایط شهر تهران بنا نداریم در چندین سال آینده سیستم هشدار سریع زلزله را به صورت عمومی راه‌‌اندازی کنیم؛ چرا که امکان هرج و مرج در شهر وجود دارد اما ممکن است در سال‌های بعد این سیستم به صورت آژیر هشدار تنها چند ثانیه پس از وقوع زلزله به مردم امکان پناه گرفتن دهد.
او ادامه داد: البته در حال حاضر قطع شریان حیاتی یا هشدار در کارخانه‌ها و پالایشگاه‌های اطراف تهران برای جلوگیری از وقوع خطرات احتمالی بعد از زلزله مثل آتش‌سوزی به همان اندازه اهمیت دارد.
او تصریح کرد: با توجه به کانون رخداد زلزله فاصله دو موج اول و دوم زلزله متفاوت خواهد بود که احتمالا این فاصله بین 2 تا 20 ثانیه در نوسان است که البته 20 ثانیه مطلوب‌ترین حالت ممکن خواهد بود.



موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


پنجره ها مهم ترین عوامل مصرف انرژی در ساختمان ها هستند، چرا که بین 30 تا 40 درصد از حرارت داخل ساختمان از طریق در و پنجره های نامناسب اتلاف می شود...



برای مقاوم سازی و تقويت درب و پنجره های دو جداره UPVC، از پروفيل های گالوانيزه (که اصطلاحا به آنها رینفورس هم گفته می شود) با ضخامت مناسب در داخل..



شیشه های خود تمیز شونده عامل کثیفی و لک بر روی شیشه : فرورفتگیهای میکروسکوپی در سطح شیشه و نشست ذرات گردوغبار و ترکیب آنها با آب و چربیها..



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5