اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

فروش واحدهای مسکونی و تجاری بنیاد مستضعفان


شرکت‌های بزرگ فعال بنیاد مستضعفان در صنعت ساخت‌وساز، جشنواره فروش و پیش فروش واحد‌های مسکونی، تجاری و اداری خود را در سراسر کشور آغاز کردند.
شرکت‌های بزرگ فعال بنیاد مستضعفان در صنعت ساخت‌وساز، جشنواره فروش و پیش فروش واحد‌های مسکونی، تجاری و اداری خود را در سراسر کشور آغاز کردند.



به گزارش روابط عمومي بنیاد مستضعفان، مدیرعامل سازمان عمران و مسکن ایران با اعلام این مطلب گفت: در جشنواره ویژه فروش و پیش‌فروش، تولیدات 14 شرکت فعال و خوشنام این حوزه با برندهای معتبر با هدف تقویت رونق بازار مسکن و همچنین با تسهیلات ویژه برای سرمایه‌گذاری یا ارائه برای مصرف‌کنندگان نهایی واحد‌های مسکونی، تجاری و اداری عرضه می‌شود. مجتبی کمیلی با تاکید بر رعایت کلیه استاندارد‌های ساخت کشور در کلیه واحدهای عرضه شده در این جشنواره افزود: واقعیت اين است که رونق بازار ساخت‌وساز نیاز به محرک‌ها و حمایت‌های همه جانبه همه سازمان‌های دست‌اندرکار دارد تا ضمن تاثیر مستقیم بر اقتصاد کشور، نیازهای مخاطبان را در بخش کمی و کیفی تامین، توسعه و ارتقا بخشد. كميلي مهم‌ترین تسهیلات پیش‌بینی شده جشنواره فروش و پیش‌فروش را تحویل و سکونت در واحد مسکونی با پرداخت 50درصد ارزش واحد خریداری شده و پرداخت الباقی مبلغ آن به‌صورت اقساط 12 ماهه عنوان کرد. وی مهم‌ترین شهرهای هدف جشنواره را تهران، رشت، اصفهان، يزد، مشهد، كيش، بابلسر، بندر انزلي، بيرجند، مراغه، نمك‌آبرود، خانه دريا در مازندران برشمرد.




موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


از لحاظ کیفی و همچنین از لحاظ قیمت، مهترین نقش در ساخت یک پنجره UPVC را پروفیل ایفا می کند. هر چقدر یک پروفیل با کیفیت و مرغوب باشد در آینده مشکلات..



هدف از تدوین این استاندارد ارائة روشهای آزمون نفوذپذیری پنجره های باز شو در برابر جریان هوا می باشد که در دیواره های خارجی نصب می گردند . این استاند..



درکتاب مارکتینگ. نوشته‌ی فیلیپکاتلر پدر علم نوین بازاریابی جهان، می‌خوانیم که بازاریابی حداقل از سه‌ گذر تاریخی عبور کرده است. فلسفه بازاریابی عصر..



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5