اولین نمایشگاه دایمی صنعت upvc کشور از دی ماه 1388

طراحی سایت اصفهان
نرم افزار CRM

تغییر اجباری در هزینه ساخت‌وساز


هزینه بیمه کارگر به ازای ساخت هر مترمربع از 6 هزار تومان به 12هزار تومان افزایش یافت گروه مسکن- هاجر شادمانی: فاکتوری که پرداخت آن از سوی انبوه‌ساز، شرط صدور پروانه‌ساختمانی توسط شهرداری‌، محسوب می‌شود اخیرا در تهران و چند شهر دیگر 100 درصد افزایش قیمت پیدا کرده؛ طوری که به گفته رییس کانون انبوه‌سازان کشور در حالی که هنوز مجلس اخذ این هزینه را تصویب نهایی نکرده، اجرای آن عملا آغاز شده است.
شهرداری‌ها طبق مصوبه سال86 دولت، موظف هستند قبل از صدور مجوز ساخت، فاکتور «پرداخت هزینه بیمه‌ کارگران‌ساختمانی» را از انبوه‌ساز دریافت کنند. برای این فاکتور در سال89 رقمی معادل 6 هزار تومان به ازای هر مترمربع ساخت‌وساز از سازنده‌ها دریافت می‌شد؛ اما اخیرا نرخ این فاکتور به 12 هزار تومان در هر مترمربع افزایش پیدا کرده است و بار حاصل از آن در قیمت تمام‌شده مسکن از 5/1 درصد به 3 درصد رسیده است.
ایرج رهبر، رییس کانون انبوه‌سازان در این باره  گفت: هم‌اکنون اغلب ساخت‌وسازهای مسکونی معادل 4 هزار تا
5 هزار مترمربع زیربنا دارند که با احتساب افزایش فاکتور بیمه، امسال سازنده‌ها مجبورند در شروع پروژه حدود 50 میلیون تومان فقط برای فاکتور بیمه هزینه کنند و چند برابر آن را همزمان برای عوارض و تراکم بپردازند.
رهبر تصریح کرد: این هزینه‌ها در مقطعی از پروژه که هنوز بانک تسهیلات پرداخت نکرده –وام بعد از اتمام گودبرداری به پروژه پرداخت می‌شود- نقدینگی محدود انبوه‌سازان را می‌بلعد و تامین مالی برای ادامه پروژه را با مشکل مواجه می‌کند. در حال حاضر سهم انبوه‌سازان در پرداخت حق‌بیمه کارگران ساختمانی براساس «3 درصد حداقل دستمزد ماهانه مصوب 390 هزار تومان به ازای هر مترمربع» محاسبه می‌شود. این نحوه محاسبه در سال گذشته با پایه «2درصد دستمزد 330 هزار تومان» اعمال می‌شد. نحوه محاسبه فاکتور بیمه برای سال91، هم‌اکنون در کمیسیون عمران مجلس در قالب طرح، تصویب شده اما هنوز در صحن مجلس بررسی و به تصویب نهایی نرسیده است. این در حالی است که طبق گفته انبوه‌سازان اجرای آن در بازار ساخت‌وساز مدتی است شروع شده و پایه 3درصد عملا ملاک عمل قرار گرفته است. کمیسیون عمران درروزهای اخیر، بعد از اعتراضاتی که کارگران ساختمانی در برخی شهرها به عدم پوشش بیمه‌ای‌شان داشتند، بررسی و تجدیدنظر روی قانون مصوبه سال 86 بیمه کارگران ساختمانی را در دستور کار قرار داد.
نتایج بررسی‌های این کمیسیون درباره علت نارضایتی کارگران از عدم پوشش بیمه‌ نشان داد: تامین اجتماعی به دلیل آنکه مدعی است هزینه‌ای که از انبوه‌سازان بابت فاکتور بیمه دریافت می‌کند کفاف بیمه کل کارگران را نمی‌دهد، پوشش بیمه‌ای کارگران را سهمیه‌بندی کرده است.
کمیسیون عمران برای رفع این معضل اکنون تصویب کرده است: پایه 2 درصد محاسبه بیمه به پایه 3 درصد افزایش پیدا کند.
در مقابل این مصوبه، رییس انجمن انبوه‌سازان گفت: درحالی‌که سازنده‌ها بابت بیمه‌ کارگران پروژه، هزینه می‌کنند و هزینه آن به‌صورت نقد در همان ابتدای پروژه دریافت می‌شود؛ اما بخشی از کارگران فعال در هر پروژه مدعی هستند که هیچ سازمانی برای تامین پوشش بیمه‌ای آنها اقدام نکرده است.
رهبر همچنین افزود: انبوه‌سازان با پرداخت 12 هزار تومان یعنی 3 درصد حداقل دستمزد 390 هزار تومانی سال91، تحت عنوان هزینه بیمه کارگران ساختمانی، نزدیک به 3 درصد قیمت تمام‌شده ساخت مسکن را که میانگین مترمربعی 450 هزار تومان است، صرف این فاکتور می‌کنند.
ضرر انبوه ساز، سود کارگر؟
در همین زمینه سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه طرح مذبور با هدف رفع موانع موجود در مسیر بیمه کارگران ساختمانی در کمیسیون مطرح، بررسی و مصوب شده است، گفت: تا قبل از تصویب قانون بیمه کارگران ساختمانی، کارگران روزمزد تنها از بیمه حوادث برخوردار بودند و نبود پوشش بیمه‌ای کامل، آینده آنها را با مشکلاتی مواجه می‌کرد.
مهرداد لاهوتی افزود: با تصویب بیمه کارگران ساختمانی در سال 86 و پس از آن اصلاحیه‌های مربوط به این قانون، سازمان تامین اجتماعی مکلف به بیمه کامل کارگران روزمزد دارای کارت مهارت فنی و حرفه‌ای شد تا از این طریق هم کارگران با انگیزه بیمه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تشویق شوند و هم آتیه آنها تامین شود.
وی با بیان اینکه برخی موارد همچون بند 11 بودجه سال 91 و همچنین مبنای پلکانی پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی در طول چهار سال منجر به اعمال سهمیه بندی برای پوشش بیمه کامل کارگران از سوی سازمان تامین اجتماعی شده است، گفت: سهمیه‌بندی بیمه کارگران در ماه‌های اخیر تجمع‌های اعتراض آمیز کارگران در برخی استان‌ها را به همراه داشته است، به گونه‌ای که مثل



موضوعات مرتبط
صنعت upvc , صنعت شيشه , ساخت و ساز , نمايشگاهاي داخلي و خارجي

اخبار مرتبط

پیشنهاد ما


هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها و روشهای آزمون پروفیل های اکسترود شده تهیه شده از پلی وینیل کلراید با مقاومت ضربه ای بالا، جهت تولید درب..



پنجره دوجداره upvc استاندارد از چندین بخش اصلی تشکیل شده که در این تصویر به نمایش گذاشته شده است. پروفیل Upvc گالوانیزه لاستیک درزگیر یراق الا..



آنچه به عنوان شیشه های دو جداره شناخته می شود سابقه ای 200 ساله دارد. شیشه های دو جداره در ابتدا به صورت غیر صنعتی و با ساده ترین امکانات کارگاهی..



  • اگرمطلبی که یو پی وی سی سنتر منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  تماس با  یو پی وی سی سنتر
  •   شرکت: یو پی وی سی سنتر
  •   مدیر عامل:مهندس پدرام صداقت
  •   فعالیت:وب سایت نمایشگاه دایمی صنعت یو پی وی سی کشور
  •   تلفن: 03195018095
  •   فکس :03195018098
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •   آدرس:اصفهان-خیابان حکیم نظامی کوچه سنگتراشهای کوچه مهتاب پلاک 5
  •    وب سایت:http://www.upvccenter.com

خوشحال می شویم سوال ، نظر یا پیشنهادی از یو پی وی سی سنتر دارید، بفرمایید؟






 تلفن : 03195018095
 موبایل : 09197039937
 فاکس : 03195018098
 سامانه پيامک : 3000881075239
 آدرس دفتر مرکزی : اصفهان -خيابان حکيم نظامي سنگ تراشهاي شرقي کوي مهتاب پلاک 5