برای نخستین بار در کشور صورت گرفت :
ساخت پروفیل u.p.v.c چهار جداره در شرکت « فن پلاست توس»
اشاره : با وجود تصویب مباحث 16 و 19 مقررات ملی ساختمان مبنی بر ضرورت صرفه جویی در مصرف انرژی و ابلاغ آن تا کنون توجه چندانی به این مساله نشده است و این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان اجرای این مبحث گام بزرگی در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان است . یکی از موضوع های مورد اشاره در این زمینه استفاده از درو پنجره هایu.p.v.c و شیشه های چند جداره است که در این خصوص با مهندس حسین طوسی مدیر عامل شرکت « فن پلاست توس» گفتگو کرده ایم که در ادامه می خوانید.
چه میزان از انرژی مصرفی کشور در ساختمان استفاده می شود ؟
حدود 40 تا 45 درصد انرژی حاصل از سوخت های فسیلی در کشور در ساختمان مصرف میشود که بخش عمده آن مربوط به سیستم های گرمایشی و سرمایشی است . براساس برآورد های انجام شده حدود 25 تا 30 درصد از انرژی حرارتی مصرفی در ساختمان به علت عایق نبودن در و پنجره ها هدر میرود و علاوه برآن استفاده مداوم از دستگاههای گرما ساز و سرما ساز هزینه های سنگین استهلاک و تعمیر نگهداری را به هزینه های انرژی اضافه میکند . و اگر بتوانیم مانع اتلاف انرژی شویم جلوی اتلاف سرمایه هنگفت ملی را گرفته ایم .
به نظر شما طرح هدفمند کردن یارانه ها چقدر در صرفه جویی انرژی تأثیر دارد ؟
هدفمند کردن یارانه ها با حرف و آئین نامه قابل اجرا نیست . پرداخت یارانه مستقیم به مردم نیز هیچ تأثیری در اصلاح کاهش مصرف نخواهد داشت . تنها راه حذف تدریجی یارانه ها ایجاد فرهنگ صحیح مصرف در کشور است که همزمان باید راه های بهینه سازی و اصلاح مصرف نیز به مردم آموزش داده شود و امکانات آن نیز فراهم و در دسترس باشد. یکی از مهم ترین عوامل جلوگیری از اتلاف و اصلاح مصرف انرژی عایق کردن ساختمان هاست و برای تحقق این امر در و پنجره مهمترین و اولین موردی است که در ساختمان باید با استانداردهای بین المللی ساخته و استفاده شود.
چگونه می توان از اتلاف انرژی در ساختمان جلوگیری کرد ؟
مبحث 19 مقررات ملی ساختمان که در مورد جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان است نظر دارد برعایق بندی دیوارها ، کف ، سقف و پنجره ها ، این مبحث با وجود تصویب و ابلاغ تاکنون به طور کامل اجرا نشده است و در کمتر ساختمان جدید ساختی در شهرها و روستاها اجرای این مسأله به چشم میخورد . با توجه به این موضوع ، از چند سال پیش ما مطالعاتی را در خصوص استاندارد نبودن در و پنجره ها انجام داده ایم و با بررسی موارد متعدد در کشورهای پیشرفته ، به این نتیجه رسیدیم که باید قدم تازه ایی در صنعت ساختمان برداشته شود که در این جهت تولید پروفیل « u.p.v.c » و در و پنجره های دو جداره « u.p.v.c» استاندارد اولین قدم است . اگر در ساختمان از درو پنجره های چند جداره و پروفیل « u.p.v.c » استاندارد و با کیفیت استفاده شود ، ضریب تبادل حرارتی بسیار کاهش می یابد.
این کاهش ضریب تبادل حرارتی به نوع پروفیل و تعداد جداره های (چمبر) تعبیه شده در آن و تعداد جداره های شیشه بستگی دارد .
در کشورهای اروپایی که شما بررسی کرده اید پروفیل u.p.v.c و شیشه چند جداره مورد استفاده عموم است؟
در کشورهای اروپایی با توجه به وضعیت آب و هوا از پنجره های u.p.v.c 5 ، 6 و 7 جداره و شیشه های سه جداره نیز استفاده میشود که ضریب تبادل انرژی را به حدود صفر میرساند البته این نوع پنجره ها قیمت خیلی بالایی دارند که برای اقشار متوسط و کم درآمد در کشور ما مقرون به صرفه نیست .پنجره استاندارد مورد قبول برای شرایط آب و هوایی کشور ما پروفیل 3 تا 5 جداره با شیشه دو یا سه جداره است.
البته در بعضی کشورها با توجه به هزینه بالای انرژی ، مردم خرید این پنجره ها را به صرفه تر میدانند اما در کشور ما به این گونه نیست .
شرکت « فن پلاست توس» برای نخستین بار در کشور اقدام به ساخت پروفیل u.p.v.c چهار جداره کرده که استفاده از این محصول در درو پنجره منجر به کاهش ضریب تبادل حرارت می شود.
ظرفیت تولید کارخانه « فن پلاست توس» چقدر است؟
« فن پلاست توس» با ظرفیت تولید سالانه پنج هزار تن انواع پروفیل u.p.v.c برای ساخت هر نوع در و پنجره حتی درو پنجره های کشویی که به لحاظ سهولت استفاده مورد توجه بسیاری از خانواده هاست ، طراحی و احداث شده است . فن پلاست توس در
صنعت upvc
,
صنعت شيشه
,
ساخت و ساز
,
نمايشگاهاي داخلي و خارجي
پنجره های قدیمی از جنس سنگ که امروز به قیمت زیادی در حراجی های معتبر به فروش می رسد
پارکت کفپوشی از جنس چوب است که زیبایی بی همانند و طراوت طبیعی آن و ...
دانلود مجله مجله Architectural Record
- اگرمطلبی که
فن پلاست توس
منتشر کرده است برای شما مفید بوده است آنرا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
-
شرکت: فن پلاست توس
-
مدیر عامل:مهندس حسین طوسی
-
فعالیت:تولید کننده پروفیل upvc
-
تلفن: 88711826-88711831-88729449(021)
-
فکس :88701193-021
-
آدرس:تهران - خ مطهری .خ میرزای شیرازی . خ ناهید. پ 25 . ط 4
-
تلفن کارخانه :37775650-026
-
فکس کارخانه :37775649-026
-
آدرس:شهرك صنعتي اشتهارد
-
وب سایت:http://www.fanplast.ir