برای مقاوم سازی و تقويت درب و پنجره های دو جداره UPVC، از پروفيل های گالوانيزه (که اصطلاحا به آنها رینفورس هم گفته می شود) با ضخامت مناسب در داخل پروفيل های UPVC استفاده میشود. پروفیل های گالوانیزه به شکل ناودانی (U انگلیسی)، و معمولا در شاخه هایی به طول 6 متر ارائه میگردند. بکارگیری پروفيل گالوانيزه در داخل پروفيل اصلی UPVC و پيچ شدن يراق آلات روی قطعات تقويت شده، ضمن جلوگیری از خطر هرز شدن پیچ ها و افتادگی بازشوی پنجره ها، مقاومت درب و پنجره های ساخته شده را نيز افزايش می دهد.
فایده ديگر استفاده از پروفيل های گالوانيزه در داخل پروفيل های UPVC بالابردن استقامت آنها در برابر فشار باد و فشارهای وارده از طرف ساختمان به درب و پنجره های UPVC است، چرا كه در ارتفاعات زياد (در برج ها) نيروی باد بطور قابل توجهی افزايش می يابد و در طبقات پایین در اثر نشست ساختمان پنجره ها در معرض فشار بیشتری واقع می شوند.
هر چقدر فشارهای وارده به پنجره بیشتر باشد و سایز پنجره بزرگتر باشد ضخامت پروفيل های گالوانيزه نیز بايد بيشتر شود؛ اين ضخامت از ورق 1 ميليمتر شروع شده و برحسب مورد نیاز تا ضخامت 2 ميليمتر نیز می رسد. اما ضخامت معمول آن 1.25 میلی متر است.
آیا جایگزینی برای گالوانیزه در پنجره ها وجود دارد؟
می توان به جای گالوانیزه در پروفیل های معمول از نمونه ای دیگر یا محصولی جایگزین استفاده کرد. در سال های اخیر استفاده از پروفیل های CRP تا حدی باب شده است که در صورت استفاده از نوع مرغوب و تکنولوژی مناسب تولید،می توان از آن به عنوان جایگزین گالوانیزه نام برد. اما نکتۀ مهم آن است که این محصول حتما از مشخصات CRP برخوردار باشد و صرفا استفاده از هر محصولی به نام CRP صحیح نیست.
از مهمترین مزایای CRP ، قابلیت جوش پذیری همزمان با پروفیل و بالتبع پوشش کانل پروفیل گالوانیزه(برخلاف گالوانیزه در محل جوش ) را می توان نام برد